Vdova ameriškega igralca na njegovem telefonu našla to fotografijo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Za igralca je bil usoden koronavirus.
Oglej si celoten članek

Igralec Nick Cordero je v krogu svoje družine umrl zaradi zapletov, ki so nastali po okužbi s covid-19. S tonyjem nagrajeni zvezdnik Broadwaya je dočakal le 41. let.

Nick se je za svoje življenje boril tri mesece. Oboževalce je njegova žena Amanda o zapletih in tudi o redkih svetlih trenutkih redno obveščala po družbenih omrežjih. 

Igralca je med zdravljenjem zadelo več manjši kapi, zaradi krvnih strdkov so mu morali amputirati nogo, dobil je sepso, za nekaj časa so mu vstavili srčni spodbujevalnik. Dolgo časa je bil priklopljen na ventilator in v nezavesti. Njegova pljuča so bila tako poškodovana, da so zdravniki predlagali presaditev pljuč, ki pa je igralec ni dočakal. Za seboj je pustil enoletnega sina.

Njegova žena je sedaj objavila ganljivo fotografijo, ki jo je posnel Nick, medtem ko je spala. "To sem našla na Nickovem telefonu. Ne spomnim se, da je posnel to fotografijo, točno pa vem, kje sva bila. Pogrešam spati ob njem, se stisniti k njegovi rami in imeti nekoga, ki ga lahko objameš,“ je ob posnetku zapisala Amanda. 

Posnetek se je lepotičinih sledilcev globoko dotaknil. "Mislim, da so te najdene fotografije ljubezenska pisma iz nebes,“ se je glasil eden od mnogih lepih komentarjev, ki so se zbrali ob fotografiji zaljubljenega para.

Ne zamudi prvega dela šova JOONGLAA STAR.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:04 26. Avgust 2020.

    lepotičinih. wtf?!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.