Vdova Boba Sageta prodaja prečudovito družinsko vilo

Foto: Profimedia bob saget Foto: Profimedia bob saget Foto: Profimedia bob saget Foto: Profimedia bob saget Foto: Profimedia bob saget Foto: Profimedia bob saget Foto: Profimedia bob saget Foto: Profimedia bob saget Foto: Profimedia bob saget Foto: Profimedia bob saget Foto: Profimedia bob saget Foto: Profimedia bob saget Foto: Profimedia bob saget Foto: Profimedia bob saget Foto: Profimedia bob saget
Zvezdnik je umrl januarja.
Oglej si celoten članek

Vdova Boba Sageta, ki je zaradi poškodbe glave januarja letos umrl v hotelski sobi na Floridi, prodaja njegovo vilo v Brentwoodu v Kaliforniji. Saget je hišo, zgrajeno v šestdesetih, kupil pred 19 leti. Zanjo je takrat odštel 2,9 milijona, sedaj se prodaja za 7,8 milijona dolarjev. Vilo, ki ima šest spalnic in sedem kopalnic, so prenovili tik pred njegovo smrtjo. Na posestvu stoji še hišica za goste, nepremičnina pa se lahko pohvali tudi z bazenom in garažo, v kateri je prostora za tri vozila. Posestvo je ograjeno in nudi maksimalno zasebnost.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.