Vdova DJ Pera mu sporoča: Obljubim, da bova živela srečo ponosen boš na naju

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Peter Plesec nas je zapustil konec decembra.
Oglej si celoten članek

Foto: Osebni arhiv dj pero Konec decembra je odjeknila vest, da je v 54. letu starosti umrl Peter Plesec, znan kot DJ Pero. Za seboj je pustil ženo Anjo in 8-letnega sina Nika. Za priljubljenega didžeja je bil usoden covid-19.

Tragedija je pustila veliko vrzel na naši glasbeni sceni. DJ Pero je namreč veljal za ikono, saj je komercialno plesno glasbo vrtel več kot 35 let. Nastopil je v vseh legendarnih ljubljanskih diskotekah, kot so Turist, Valentino, Kanu, Eldorado, Dakota, Global, Cvetličarna, kjer je bil poznan po svojem širokem nasmehu in neusahljivi življenjski energiji. Ta pa kljub dolgemu boju ni bila kos bolezni, ki ga je nepričakovano vzela ženi in sinu, za katera sedaj preko strani GoGetFunding zbirajo sredstva (TUKAJ).

Šok ob novici, da ga je vzel covid, je bil velik, še zlasti za njegovo družino, ki ni pričakovala, da jim bo kruta usoda vzela moža in očeta. "17. novembra 2021 smo se prvič poslovili z mislijo, da se čez 14 dni zopet vidimo. 7. januarja smo ti še zadnjič pomahali v slovo v tvojem Ljubnem, tokrat za vedno. Več kot tisoč sporočil mi je izkazalo, kakšen pečat si pustil v svoji bogati karieri, ki ne bo nikdar pozabljena. Zame si bil več kot to, mož, najboljši prijatelj in predvsem najboljši oči svojemu sinu Niku, za katerega boš večno super heroj. Obljubim, da bova z Nikom živela srečno, še bolj polno, predvsem pa z veliko ljubezni do tebe še naprej. Ponosen boš na naju. Tvoja Anja in Nik," je Anja napisala možu v slovo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.