Vdrli na zabavo Arturja Šterna

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Neprijetno …
Oglej si celoten članek

Artur Štern je na svojem posestvu na Krasu gostil zabavo za prijatelje, kjer pa je prišlo do nevšečnosti. Na zabavo je namreč prišla tudi skupina nepovabljenih "padalcev", ki jih je pripeljal Arturjev sosed. "Kradli so mi pivo in kadili v stanovanju, česar res ne prenesem," je za zurnal24.si Artur, ki je moral nepovabljene goste prositi, da zapustijo zabavo. Na srečo jim ni bilo treba dvakrat reči.

Kljub nevšečnosti pa so se Arturjevi gosti odlično zabavali, razveselil jih je celo spontani koncert zamejskih glasbenikov iz bližine Trsta, ki so zaigrali na violino, čelo in flavto. Najbolj pa ga je razveselilo to, da se jim je na zabavi pridružila tudi njegova hčerka Stela Artes, ki ravno zaključuje maturo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:28 24. Junij 2022.

    Stela Artes,mi posodiš svinčnik?????Neverjetna imena

  • 11:14 24. Junij 2022.

    Še dobr, da se sploh spomni?

  • 10:54 24. Junij 2022.

    A informacijske pooblaščenke pa ni bilo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.