Ve, katera je Pattinsonova izbranka

Foto: Žurnal24 Nikki Reed, Peter Facinelli in Robert Pattinson (prizor iz filma)
Jennie Garth je ena izmed redkih, ki poznajo top hollywoodsko skrivnost: s kom se dobiva igralec Robert Pattinson.
Oglej si celoten članek

Nekdanja zvezdnica serije Beverly Hills 90210 Jennie Garth je pojasnila, da ona točno ve, kdo je srečna izbranka igralca Roberta Pattinsona, ki je zaslovel z vlogo Ewarda Cullena v filmu Somrakt.

Njen mož, Peter Fascinelli, je prav tako del igralske zasedbe v uspešnici o vampirjih, igra doktorja Carlisla Cullena. Med snemanjem nadaljevanja Somrak naj bi se dogajalo marsikaj. Sočne podrobnosti o dogajanju v snemalnem studiu deli s soprogo, ki pa je odločena, da jih ne bo delila z rumenim tiskom. " Če vam to povem, bom prelomila obljubo, ki sem jo dala možu," je bila skrivnostna Jennie. Tako še nekaj časa ne bomo izvedeli, ali sta Pattinson in Kristen Stewart (soigralka v Somraku, op. p.) dejansko par.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.