Več kot dekle mu pomeni vojska

Foto: Žurnal24 Klic dolžnosti je Williama odvrnil od poroke s Kate.
Britanski princ William in njegovo dekle Kate Midletton sta preložila poroko. Princ se namreč namerava uriti v vojski.
Oglej si celoten članek

Že od začetka leta igra Midlettonova v življenju princa drugo violino. Britanski prestolonaslednik si je namreč odločno zastavil cilj, da v maniri pravega pripadnika britanske kraljeve države izkaže polno zvestobo idealom in dolžnostim, ki mu pritičejo. Vsaj za obdobje enega leta se želi William uriti pri britanskih letalskih silah (RAF). Ker pa vojaško urjenje zahteva celega človeka, ima nesojeni  ženin na razpolago zelo mala časa, ki bi ga lahko posvetil svoji izvoljenki. Torej sta se domenila, da s poroko počakata vsaj do prihodnjega leta, razen če si kateri od njiju ne premisli.

Kate sicer ne nasprotuje angažmaju njenega partnerja pri vojski, ni pa ji všeč, da bo zaradi tega trpela njuna zveza. Pripravljena je potrpeti in počakati na Williamovo vrnitev, a se boji, da bi se lahko njegova ljubezen do nje ohladila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.