Več kot dve uri lizal zvonec

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Neka družina v Kaliforniji je bila nad posnetki svoje varnostne kamere več kot presenečena.
Oglej si celoten članek

Roberto Arroyo je več kot dve uri z jezikom "čistil“ zvonec na hiši družine Dungan v kalifornijskem mestu Salinas. 33-letnik se je nato olajšal na vrtu in ukradel električni podaljšek.

Medtem ko je Arroyo obdeloval zvonec, so otroci družine spali, starša pa v tistem času nista bila doma. Sta pa vedela, da se okoli hiše nekaj dogaja, saj jim je varnostni sistem, ki je bil nameščen pred enim mesecem, poslal sporočilo.

Policija je s pomočjo posnetkov varnostne kamere nepridiprava takoj identificirala. Gre za njihovega starega znanca, ki je bil v preteklosti zaradi pijančevanja v javnosti in drog že aretiran. Tudi sedaj mu grozi obtožnica.

Po tem, ko je obdelal zvonec, je Arroyo obiskal še eno hišo v soseščini, Dunganova pa sta po prihodu domov dobro očistila zvonec. "Na koncu se temu dogodku lahko le smejemo, saj nikogar ni poškodoval," je povedala Sylvia Dungan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:56 11. Januar 2019.

    Če so pa čebele na podstrehi, pa je med iz satovja, na zvonc kaplal

  • 10:42 11. Januar 2019.

    Človek je dober lizalec, ima vse predispozicije postati slovenski politik.

  • 08:56 11. Januar 2019.

    Verjetno je lizal,dokler je potegnil štrom skozi slino,potem mu je prišlo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.