Več potovanj za več spolnosti

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pari, ki potujejo več, imajo boljše spolno življenje, je pokazala raziskava.
Oglej si celoten članek

V spletni raziskavi, ki so jo naredili na U. S. Travel Association, je kar 63 odstotkov sodelujočih parov, ki so v vezi že dlje, priznalo, da se je njihovo spolno življenje izboljšalo, potem ko so se vrnili s skupnega potovanja. Priznali so, da je njihova veza zdaj tudi bolj romantična.

Joshua Kaplow, psiholog z Univerze v Alabami v Birminghamu pravi, da samo potovanje sicer na partnerski odnos ne vpliva, ampak da glavno vlogo za izboljšanje odnosov igrata spopadanje s tem, kako potovati drug z drugim, in prilagajanje. Skupno potovanje namreč pare prisili, da ves čas preživijo drug z drugim, kar vpliva na izboljšanje odnosov in posledično na večjo željo po spolnosti.

Če načrtov za skupno počitnikovanje še nimate, si torej rezervirajte vsaj en podaljšan konec tedna za pobeg v dvoje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.