Več stranišč kot Slovencev

Foto: Žurnal24 Wembley – spektakularni objekt, ki vzame sapo.
Nogometno reprezentanco v soboto čaka prijateljsko srečanje proti Angliji na legendarnem stadionu Wembley. Mi smo se poigrali s številkami tega spektakularnega objekta.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometaši bodo že v petek na treningu spoznali legendarni stadion Wembley. Povsem nov objekt zaobljene oblike v istoimenskem londonskem kvartu je največji stadion na svetu, kjer so vsa sedišča pod streho, in sprejme 90 tisoč gledalcev. Ob dežju gledalce še dodatno varuje premična streha, ki se dvigne kar 52 metrov nad igrišče in tehta 6.350 ton.

Zanimive in nadvse pomenljive številke. © Sportnet

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.