Večer Sarah Jessice Parker se je končal z žalostno novico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Le nekaj minut po prihodu na prireditev je morala oditi.
Oglej si celoten članek

Sarah Jessica Parker, zvezda serije Seks v mestu, se je veselila že 10. tradicionalnega gala večera, ki ga organizira New York City Ballet, a se večer zanjo ni končal tako, kot je upala.

Kot podpredsednica NYCB in velika ljubiteljica mode tega dogodka ne bi zamudila za nič na svetu. Igralka je prišla, urejena od pet do glave, a je morala dogodek že po nekaj minutah zapustiti zaradi "družinske krize", je poročal Page Six. Nekaj ur pozneje je Sarah razložila, kaj se je zgodilo. Izgubila je očima. "Naša družina z žalostjo sporoča, da je včeraj zaradi nepričakovane bolezni v starosti 76 let umrl Paul Giffin Forste. V svojih zadnjih trenutkih je bil obdan z ljubeznijo in hvaležnostjo svoje žene Barbare, s katero je bil 54 let poročen, in svojih otrok, med katerimi je tudi Sarah Jessica Parker," so zapisali v sporočilu za javnost in dodali, da se je Paul trudil za lepši svet.

Starša Parkerjeve sta se ločila, ko je bila stara tri leta. Njena mama je večno zvestobo le kratek čas pozneje obljubila Paulu, ki je družino preživljal kot avtoprevoznik. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.