Večni samec ima novo punco

Foto: Žurnal24 Grant ima slabe živce.
Hugh Grant ostaja mladenič in temu primerno si je našel precej mlajšo punco - britanski tabloidi pišejo, da se dobiva z dvajset let mlajšo nekdanjo manekenko.
Oglej si celoten članek

Rjavolaska Catherine Fulmer in Grant sta bila v nedeljo skupaj opažena na Long Islandu pri New Yorku. "Ona jih ima 27, on pa 47!" je glavni poudarek v tabloidih, ki so podrobno opisali, kako sta bila oblečena golobčka in kako je večni samec letal okoli svoje nove ljubezni. Nek očividec je razložil: "Bila sta tako ljubka in spogledljiva. Catherine in njenim prijateljem je prinesel tekile in ves večer so praznovali." Grantov tiskovni predstavnik je sicer zanikal, da bi se Hugh sestajal z mlado modno oblikovalko. Dejal je, da sta se Hugh in Catherine le srečala na zabavi in da se sploh ne poznata.

Anglež je lani prekinil zvezo z Jemimo Khan, njegova dolgoletna ljubezen pa je bila Elizabeth Hurley, s katero je hodil trinajst let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.