Večno samska Gorenjakova po novem združena s tem znanim mladcem

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Ena naših najbolj privlačnih igralk na glas o svojem stanu …
Oglej si celoten članek

Tina Gorenjak ni edina, ki je solo. Spet. Še vedno. Je pa edina, ki bo gledalce ponosno peljala čez svojo tragikomično odisejado iskanja ljubezni, kjer je preizkusila vse - spletne zmenke, hitre zmenke, slepe zmenke in zmenke, za katere bi bilo bolje, če bi bili tudi gluhi, ne samo slepi. Tina je namreč ustvarila novo predstavo, z naslovom Večno samska.  

"Predstava nikakor ni namenjena samo ženskam ali samskim. Menim, da se bo v njej prepoznal vsak. Vsak od nas je kdaj bil samski. Žal se tudi veliko ljudi v zvezi počuti osamljene. In upam si trditi, da bodo v predstavi uživali tudi tisti v srečnih zvezah, saj bodo dobili 'spodbudno dozo' pozitivnega in zabavnega pogleda na njihovo razmerje. Govorila bom neposredno in odkrito o svojih izkušnjah in vseh možnih 'oslarijah', ki sem jih počela v iskanju pravega partnerja. Želim si, da predstava podari veselje osamljenim srcem in morda tudi kakšno idejo o tem, kako in kam v iskanju boljše polovice," je povedala Tina, ki je tekst za predstavo napisala skupaj s Tanjo Kocman, pod režijo komedije pa se je podpisala odlična Tijana Zinajić. In ker je znano, da je prav ples v dvoje najlepša slika odnosa med partnerjema, bo na odru zasijal tudi zmagovalec šova Zvezde plešejo, plesni prvak in koreograf Arnej Ivkovič.

Foto: Špas teater Tina Gorenjak

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:17 11. Oktober 2020.

    Iz Okorna se je pa norca delala..

  • 09:45 11. Oktober 2020.

    Ce hoce pustim Tini svoj naslov🙄😁

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.