"Vedno sem varal svoje punce"

Foto: Žurnal24
Igralec Michael Douglas, ki se trenutno bori z rakom na grlu, je med intervjujem za modno revijo Elle priznal, da je, preden je spoznal svojo sedanjo ženo Catherine Zeta-Jones, varal vse svoje partnerke.
Oglej si celoten članek

Douglas, ki je bil nekoč znan kot pravi ženskar, je razkril, da je redno hodil z dvema ženskama hkrati, pri čemer je zelo pazil, da nobena ni odkrila, kaj počne. Vse to pa se je končalo, ko je Michael spoznal igralko Catherine Zeta-Jones.

 

"Catherine je res nekaj posebnega. Pred njo sploh nisem vedel, da je tako lahko povedati resnico," je pojasnil 66-letni igarlec in dodal, da se je popolnoma spremenil, ko jo je srečal. "V življenju pred Catherine je bilo moje edino pravilo, da se nikoli ne smem spuščati v zvezo z dekletoma, ki živita v istem mestu."

 

In kot kaže se je zvezdnik res spremenil, saj naj bi bil Catherine zvest že deset let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.