Veličastna vrnitev Johnnyja Deppa, a vsi se pogovarjajo le o njegovih zobeh

Foto: Profimedia johnny depp Foto: Profimedia johnny depp Foto: Profimedia johnny depp
Slavijo ga, kot da nanj nikoli ne bi letele obtožbe, da pretepa ženske.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia johnny depp Igralec Johnny Depp se je po ločitvi od Amber Heard in sodnem procesu, ki ga je spremljal ves svet, vrnil v velikem slogu. Na filmskem festivalu v Cannesu ga slavijo, kot da nanj ne bi nikoli letele obtožbe, da pretepa ženske, kar mu je očitala Heard. Igralka je sicer na sodišču izgubila.

Zaradi burne preteklosti zvezdnika sedaj vsi natančno opazujejo. Igralec v Cannesu predstavlja film Jeanne du Barry, v katerem igra francoskega kralja Ludvika XV., ki je bil najprej zelo priljubljen, nato pa nepriljubljen. Kot Depp, bi lahko rekli.

V franšizi Pirati s Karibov je kot Jack Sparrow navduševal občinstvo po vsem svetu, nato pa so obtožbe uničile njegov sloves. Filmski studii v ZDA so mu obrnili hrbet, v Franciji pa so ga spustili na rdečo preprogo. Po pisanju Bilda je veliko zvezdnikov zaradi tega bojkotiralo otvoritveno slovesnost. Režiserka in igralka filma Maïwenn je povedala, da si je za glavno vlogo želela igralca, do katerega goji močna čustva, saj ga mora v filmu poljubljati.

Da si je želela igralčevih poljubov, mnogi, ki so opazili Deppove zobe, ne morejo verjeti ... Nanj pa zaradi tega ne letijo le kritike. Nekateri ga slavijo, ker ne promovira popolne lepote.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:37 22. Maj 2023.

    "Slavijo ga, kot da nanj nikoli ne bi letele obtožbe, da pretepa ženske." In kaj bi naj to pomenilo?? Obtožbe …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.