Velik povratek Atomikov, sedaj pa zatišje, kaj se dogaja?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Obljubljajo, da bodo kmalu poskrbeli za nekaj čisto novega.
Oglej si celoten članek

Preteklo leto se je skupina Atomik Harmonik po desetih letih znova v velikem slogu vrnila na slovensko glasbeno sceno s pesmijo Baloni, sledili so številni nastopi, a nato so ponovno kar nekako poniknili. Zanimalo nas je, kaj se dogaja z njimi ter ali so še vedno aktivni.

Jani Pavec je za zurnal24.si povedal: "Poleti smo bili veliko na terenu, predvsem po veselicah. Pripravljenih imamo že več pesmi, a nismo želeli hiteti ter pred novim letom priti ven z novim singlom. Lahko pa povem, da se bo to zgodilo prav kmalu, v sredini februarja. Takrat bo predstavljena nova pesem ter tudi video spot zanjo. Vsi smo zaposleni na svojih področjih. Špela (Grošelj, op. a.) ima še muzikal, zato je med nami kar precej usklajevanja. Še vedno delamo, a nismo toliko medijsko prisotni kot v preteklosti."

Jani nam je med drugim tudi razkril, da novo pesem pripravljajo s trenutno precej medijsko izpostavljenima Sašo Lendero in Mihom Hercogom. Če je bila pesem Baloni še nekako tipična klasika skupine Atomik Harmonik, naj bi bila nova pesem nekaj povsem novega, nekaj, kar ritmično v Sloveniji še nismo slišali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.