Velik uspeh sina Urške Čepin, morda ga čaka svetovna slava!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Podpisal bo pogodbo z enim izmed najbolj uspešnih menedžerjev.
Oglej si celoten članek

13-letni Val Čepin, sin pevke Urške Čepin in njenega bivšega soproga Aleša, bo konec meseca dopolnil 14 let, že v ponedeljek pa bo prespektivni mladi nogometaš podpisal pogodbo z enim izmed najbolj uspešnih športnih menedžerjev pri nas, Amirjem Ružnićem, ki ima pod svojim okriljem tudi Josipa Iličića, Andraža Šporarja in številne druge naše uspešne nogometaše. Val bo menda njihov najmlajši varovanec.

"Res sem ponosna, Val nogomet igra že od šestega leta, trenutno je vratar pri Olimpiji in kljub temu, da ima 3 do 4 treninge na dan, je zelo priden tudi v šoli. Sedaj bodo oni skrbeli zanj, kar se tiče prehrane in opreme, računamo pa, da bi pri šestnajstih že šel v tujino, za začetek bi šla z njim jaz," je povedala ponosna Čepinova. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:21 25. Junij 2020.

    zdej se bo šele odprl trg

  • 10:46 21. Junij 2020.

    pa mami ne bo treba vlečt kurce..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.