Velika izguba za Dragića: "Počivaj v nebesih, ljubezen moja"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Boleča izguba ...
Oglej si celoten članek

Zoran Dragić je včeraj na Instagramu sporočil, da se je njegova družina poslovila od ljubljenega družinskega člana, pasjega prijatelja Tora. "Toro moj, hvala ti za vse lepe trenutke, počivaj v nebesih. Ljubezen moja. Se vid'mo en'ga dne," je Zoran zapisal ob seriji fotografij s Torom, iz katerih je razvidno, kako neločljiva sta bila, saj si je ljubljenček z našim košarkarjem delil celo posteljo in kavč. 

Zoran, ki je ravno včeraj slavil 34. rojstni dan, v zadnjih mesecih res nima sreče. Konec preteklega leta ga je namreč doletel še prisilni počitek. Košarkarski klub Cedevita Olimpija je konec decembra v napovedi tekme evropskega pokala proti francoskemu Bourgu na spletni strani objavil, da bo dlje časa igral brez Zorana Dragića. Član slovenske reprezentance je imel težave z levim komolcem in je moral prisilno počivati. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.