Velika ptica nad temnim morjem

Foto: Žurnal24 (Foto: Mladinska knjiga)
Pri naslednjem položaju je ljubljenje bolj intenzivno kot pri misijonarskem položaju. Primeren je za partnerice, ki partnerju zaupajo.
Oglej si celoten članek

Ta položaj omogoča globoko penetracijo. Ženska leži na hrbtu, noge pa ima dvignjene nad partnerjevimi rokami. Moški se nagne nad njene boke in ji rahlo dvigne zadnjico, da počiva na njegovih stegnih. Prime jo okoli pasu, povleče k sebi in prodre vanjo.

Partner z dviganjem partneričinih nog spreminja kot, pod katerim penis vstopa v vagino. Pri tem položaju lahko suva globlje kot pri misijonarskem položaju.

Ta položaj za žensko predstavlja nekakšno prispodobo ranljivosti. Primeren je za partnerice, ki do partnerja čutijo globoko ljubezen, mu zaupajo in so od njega odvisne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.