Velika sprememba: Tako je danes videti Saša Einsiedler

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Spremembe na vseh področjih …
Oglej si celoten članek

Nekdanja priljubljena televizijska voditeljica Saša Einsiedler je zelo spremenila svojo vizualno podobo. Iz dolgoletne blondinke se je prelevila v rdečelasko in se postrigla na kratko. Voditeljica pravi, da je bila to le ena izmed transformacij k še bolj zdravemu življenjskemu stilu. "Zaradi zaprtja frizerskih salonov se nisem barvala in ugotovila, da še nisem tako zelo siva in da se ne bom več barvala z močnimi kemičnimi barvami. Tako sem se malo pohecala z različnimi zeliščnimi pripravki, za prvič pa me je frizerka pobarvala s kano. Naslednjič se bom sama, če sploh … Vedno bolj se zavedam tega, da so naša telesa že tako ali tako preobremenjena s kemikalijami, zato, kjer telesu lahko pomagam, mu in to tako, da uporabljam ekološko kozmetiko, čistila in jem ekološko hrano," pove Saša in dodaja, da se je odločila tudi za poslovno in s tem osebnostno preobrazbo.  

Foto: Facebook Saša Einsiedler

"Na srečo sem predavanja na spletu imela že pred korono, a sem vseeno ta čas posvetila tudi počitku in razmisleku o tem, kaj si želim, in si postavljala nove cilje ter sprejemala nove odločitve. Ena od teh je bila, da ne bom več toliko delala," pravi voditeljica, avtorica in motivacijska trenerka, ki pa se bo kljub tej odločitvi preizkusila v novem poslu. S prijateljico v aprilu tako začenjata nuditi terapije v kisikovi komori, ki telo podkrepi, prediha, odlično je za po poškodbah in za splošno dobro počutje, z enim obiskom pa pokuriš 500 kalorij, še dodaja. 

Kljub številnim spremembam, pa je stalnica v njem življenju na Kureščku dolgoletna ljubezen, s katero je skupaj že osmo leto.

Foto: Sašo Radej Saša Einsiedler

 

Mesec marec v okviru projekta Glas generacije namenjamo ženskam; učiteljicam, zdravnicam, medicinskim sestram, športnicam, igralkam, cvetličarkam, trgovkam, pevkam, mamicam, babicam, sestram, prijateljicam, ženam ... Teme so predvsem spremembe, ženska moč in ženski vpliv na vsa področjih življenja. Projektu lahko sledite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.