Veliki partyzanski žur

Foto: Žurnal24 Partyzani so Janez Nered - Giovani, Robert Sršen - Srš, Aleš Klinar, Darja Drobn
Rock Partyzani so predstavili svojo prvo ploščo z naslovom Dan zmage. Gre za zbirko nanovo posnetih največjih uspešnic v slovenski rock in pop glasbi.
Oglej si celoten članek

V ljubljanski Biljardni hiši se je odvil pravi veliki partyzanski žur. Ob kulturno-zabavnem programu – manjkali niso niti partizanski golaž, revolucionarne pesmi v živo ali srečelov – je nova slovenska glasbena gverila, ki jo sestavljajo preverjeni mački in mačka slovenskega pop rocka, skupina Rock Partyzani, predstavila svojo prvo ploščo z naslovom Dan zmage.


 © Dejan Mijovič/Žurnal24

 
Gre za zbirko nanovo posnetih največjih uspešnic v slovenski rock in pop glasbi, pri kateri so sodelovali tudi njihovi originalni avtorji, med njimi Zoran Predin, Omar Naber, Cole Moretti, Miran Rudan, Vili Resnik, Alenka Godec, Anja Rupel, Rok Ferengia, Jože Potrebuješ, Matjaž Jelen, Jan Plestenjak, Slavko Ivančič in Marta Zore.


© Dejan Mijovič/Žurnal24

 
Na zabavi, polni smeha in veselja, pa so premierno predstavili tudi zanimiv videospot za edino avtorsko skladbo na albumu, imenovano Cela Slovenija je žgala Rock.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.