Veliki še po 30 letih

Foto: Stela Novak Scena 03.04.14, krug (ekv), urban, foto: Stela Novak
Ob 30. obletnici koncert zasedbe Krug in Urbana.
Oglej si celoten članek

V Cvetličarni se bodo s koncertom srbske skupine Krug in hrvaškega glasbenika Damirja Urbana danes po 21. uri poklonili 30-letnici prve plošče kultne beograjske skupine Ekatarina Velika (EKV) in 20-letnici smrti njenega pevca Milana Mladenovića.

Ker je med ustanovitelji Kruga kar nekaj nekdanjih članov EKV, ne bo manjkalo nostalgičnih trenutkov, na oder pa bodo krugovci stopili v zasedbi, ki jo bodo sestavljali pevka Tanja Jovićević, bobnar EKV z najdaljšim stažem Marko Milivojević, basist Dragiša Uskoković, ki ga je mogoče slišati na albumu Neko nas posmatra, basist in pevec Aleksandar Sarajlić, klaviaturist Dejan Tomović ter kitarist Teodor Jani - Grk, ki je produciral plošče Ljubav, Samo par godina za nas in Dum Dum.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.