Veliko drame v zakulisju podelitve oskarjev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Lokacija ni varna.
Oglej si celoten članek

Letošnje oskarje so podelili na železniški postaji Union Station v Los Angelesu, ki ne spada med najbolj varne kotičke mesta. 

Portal TMZ je od policijskih virov izvedel, da so na dan podelitve na postaji zaradi napada aretirali moškega, ki je poskušal vdreti na zavarovano območje. Ujeli so ga varnostniki. Na žalost to ni bil osamljen incident. Enega od članov ekipe, ki je sodeloval pri organizaciji dogodka, so oropali. Storilec je pobegnil. 

Policija je potrdila, da je na tem področju kriminaliteta visoka. Del železniške postaje so zaradi Oskarjev zaprli, del pa je nemoteno obratoval. Na postaji prebiva tudi veliko brezdomcev, ki so jih menda pregnali. Eden je za Fox 11 povedal, da so mu zagrozili, da bodo uničili njegovo imetje, če se ne bo nemudoma premaknil drugam.

Kdo je sinoči prejel zlati kipec, si lahko preberete na spodnji povezavi. 

Magazin Oskarje podelili na železniški postaji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.