Veliko presenečenje: Ana Klašnja samska

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ana potrdila govorice …
Oglej si celoten članek

Prima balerina in žirantka šova Slovenija ima talent Ana Klašnja se je razšla z dolgoletnim partnerjem, vrhunskim koreografom in plesalcem Miho Krušičem, s katerim ima sina Jašo.

Ana je za Svet 24 novico tudi potrdila in povedala: "Tega raje ne bi komentirala, gre za vdiranje v zasebnost. Res sva šla narazen, lahko pa povem, da se dobro razumeva, a to so stvari, ki so intimne in o katerih z mediji ne razglabljam."

Razhod je veliko presenečenje, saj sta Ana in Miha veljala za srečen par, ki je pri vrhunskih karierah podpiral drug drugega, poleg sina, pa jima je bila skupna tudi ljubezen do potovanj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:25 28. September 2021.

    Stara baba zeljna pozornosti in mladega mesa. Ko bosta šla narazen bo pa to zasebna stvar.

  • 16:25 28. September 2021.

    Od vsega začetka njune romance, sem ju srečevala na ulici in v lokalni trgovini. Nikoli nista delovala prav zares srečno.

  • 14:32 28. September 2021.

    Dokler so tem ''estradnikom'' novice, ki jih objavljajo mediji oz. celo sami lansirajo v medije, po godu, je vse ok. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.