Veliko presenečenje: Na sceno se vrača naša legendarna zasedba

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Takoj, ko so konec tedna objavili veselo novico, so jih organizatorji prireditev množično začeli klicati za nastope!
Oglej si celoten članek

Dve brhki svetlolaski, harmonika in mešanica zabavne ter pop glasbe … Na glasbeno sceno se vrača naša legendarna zasedba Atomik Harmonik, v kateri bodo ponovno združeni Jani Pavec, Špela Grošelj, Špelca Pavlin (Kleinlercher) in Frai Toni. Pavec je za zurnal24.si povedal, da so projekt pripravili že pred dvema letoma, a jim jo je zagodla korono. 

"Punci sta na skupnem pikniku izrazili željo, meni se je zdela ideja posrečena, kljub temu da imam ogromno dela, Toni pa je bil tudi vesel, ko sem ga poklical, čeprav sedaj na Štajerskem živi čisto drugo življenje. Zanimivo, da mi je takoj po objavi začel zvoniti telefon in že maja se za nas začne res pestro prireditveno obdobje. Stil bo podoben, harmonika in preproste ljudske pesmi. 21. aprila predstavimo novo skladbo, posneli pa smo že kar nekaj novih," je za zurnal24.si razkril Pavec. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:52 12. April 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 08:52 12. April 2022.

    A je dinarckov zmanjkalo. Zdaj pa služit z značilno domačijsko poskočnico. Slovencelni že padajo v delirij.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.