Veliko presenečenje za Franka Bajca: Na poti je dojenček

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Ganljiva novica v Exatlonu ...
Oglej si celoten članek

Franko Bajc je v kolibo dobil pismo, ki ga je ganilo do solz. Sestra mu je namreč sporočila, da je na poti njegov drugi nečak ali nečakinja. Svojim sotekmovalcem je v solzah razkril: "Stric bom." Z njim so se veselili prav vsi.

A veselje je žal malce pokvaril že tretji poraz rdečih ta teden. Frankova ekipa Triglav je proti modremu Jadranu na poligonu Sršenje gnezdo v tekmi za bonus namreč izgubila 7:10.

Več o dogajanju v šovu je na voljo na Instagramu, na YouTubu in na Facebook strani oddaje, zamujene dele pa si lahko ogledate na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.