Veliko prezgodaj umrla zvezda priljubljene Netflixove serije

Prezgodaj je zapustila naš svet…
Oglej si celoten članek

Anna Shay, zvezda Netflixove serije Bling Empire, je umrla za posledicami možganske kapi, kot je poročala njena družina v izjavi za CNN. Stara je bila 62 let.

"Z žalostjo sporočamo, da je umrla Anna Shay, ljubeča mama, babica, karizmatična zvezdnica in naš najsvetlejši sončni žarek. Anna nas je naučila veliko življenjskih lekcij o tem, da življenja ne jemljemo preveč resno in uživamo v lepših stvareh. Njen vpliv na naša življenja bomo za vedno pogrešali, a tega ne bomo nikoli pozabili," je zapisano v izjavi.

Shay se je prvič pojavila v Bling Empire leta 2021, ko je bila premiera resničnostnega šova, pojavila pa se je tudi v drugi in tretji sezoni. Bling Empire je spremljal življenja bogate azijske in azijsko-ameriške elite Los Angelesa, v oddaji pa so poleg Anne nastopili Christine Chiu, Kim Lee, Kane Lim, Kevin Kreider in Kelly Mi Li.

Kreider se je v ponedeljek po novici poklonil Anni na Instagramu: "Nikoli ne veš, kdaj bo tvoje zadnje slovo. Tako nepričakovano je in želim si, da bi si zadnjič, ko sem te videl pri kosilu, vzel trenutek in povonjal vrtnice in še zadnjo pustolovščino s tabo."

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.