Veliko razburjenje: Ne boste verjeli, čigavo pesem so uporabili v filmu Joker

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
"Najbolj grozni del filma je pesem."
Oglej si celoten članek

Navdušenje nad novim filmom režiserja Todda Phillipsa, Joker, v katerem glavno vlogo igra Joaquin Phoenix, je veliko, malo manj pa so veseli oboževalci, ki so prepoznali eno od glavnih glasbenih podlag v filmu.

V prizoru, v katerem Joker poplesava po stopnicah, so namreč uporabili pesem obtoženega pedofila Garyja Glitterja, čigar pravo ime je Paul Gadd, z naslovom „Rock and Roll Part 2“, ki je bila izdala leta 1972. "Plačujejo pedofila za uporabo pesmi v filmu, ki govori o posledicah zlorabe otrok. Jezen sem. Ta film je moralno sra***," je zapisal tviteraš, nekdo drug pa je dodal: "Najbolj grozni del filma je pesem."

Gadda, ki bo očitno dobro služil tudi za zapahi, so leta 2015 zaradi zlorabe mladoletnih deklet obsodili na 16 let zapora. Med njegovimi žrtvami je bila celo deklica, ki je bila mlajša od 13 let. Če bo imel srečo, da bodo že leta 2021 izpustili iz zapora Isle of Portland na jugu Anglije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.