Veliko smeha in malo glasbe

Foto: Žurnal24 zmelkow
V Rušah se bo z nostalgično groteskno farso Kako smo ljubili tovariša Tita začel 8. festival Letni oder Ruše, ki bo trajal vse do naslednje nedelje.
Oglej si celoten članek

Če hočete ujeti koncert skupine Zmelkoow, morate pohiteti.

 
Zanimivo je, da sta dve predstavi festivala, 5moških.com, ki privablja občinstvo predvsem z zvezdniško zasedbo, v kateri so tudi Lado Bizovičar, Jurij Zrnec in Sebastijan Cavazza, ter Psihiatrija za kadilce, že razprodani, skoraj v celoti pa so bile razgrabljene tudi vstopnice za sobotni koncert skupin Kingston in Zmelkoow , saj jih je ostalo manj kot 100, stanejo pa tri evre.

Kljub temu tiste, ki bodo prišli v Ruše, še vedno čaka nekaj ogleda vrednih dogodkov, saj bo v nedeljo na sporedu monokomedija Jamski človek, v ponedeljek Agencija za ločitve z igro zakoncev Nataše Tič Ralijan in Gašperja Tiča , v torek Zijah A. Sokolović s svojimi Medigrami 0–24 in v četrtek Matjaž Javšnik z Improvokatorji, pester pa bo tudi program za otroke.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.