Veliko stvari in malo prostora?

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
"Imamo preveč stvari in premalo prostora," je star in zlajnan stavek. A to lahko spremenite mimogrede, saj obstaja ogromno rešitev, kam z vso kramo.
Oglej si celoten članek

Dobrodošla rešitev so stenske police, ki jih lahko namestite skoraj kamorkoli. S policami lahko zapolnite tudi prazen kot in ga tako spremenite v "urejeno odlagališče" – omaro za obleke, knjižno omaro ... Nad pisalno mizo je rešitev lahko stenska vitrina s številnimi poličkami oziroma predali. Red v omarah boste lažje vzdrževali, če boste vanje postavili škatle ali košare (pletene, kartonaste, kakšnekoli). Na vrh ali na dno omar ali v druge "zapuščene prostore" pa porinite škatle s poletnimi ali zimskimi oblačili. Če pa ste med redkimi izbranci, ki jih je doletela sreča, da imate prostor za čisto pravo garderobno omaro v slogu Carrie Bradshaw, boste od navdušenja najbrž zanj skrbeli kot za punčico svojega očesa.

V fotogaleriji si oglejte nekaj predlogov, kako in kam s stvarmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.