Veliko veselje pri Čukih!

Foto: PR
Foto: PR
Ta Čuk se bo oženil …
Oglej si celoten članek

Domači mediji poročajo, da bo mladi Čuk Miha Novak kmalu zakorakal pred oltar. Pred svojo srčno izbranko, 12 let starejšo voditeljico Mino Pal, je že pokleknil in razkril, da si sam želi velike poroke, Mina pa bolj intimne, zato se bosta srečala na sredini. 

Miha pa je za zurbal24.si že lansko leto razkril, da si z drago želita tudi povečati družino. Zaenkrat jima družbo dela Minina hči iz prejšnje zveze, ki jo je Miha vzel za svojo, z devetletnico si delita tudi ljubezen do glasbe, zato doma pogosto zapojeta in zaigrata v duetu. 

Golobčka je spoznal Jože Potrebuješ, ki je tudi producent Minine oddaje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:46 3. Avgust 2021.

    Škoda ga je za njo. Preveč nenaravno deluje, sploh njeno govorjenje je čisto umetno. Ni mi všeč in mislim, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.