"Velikokrat si me osebno zaželijo"

Foto: Tine Potočnik
Foto: Tine Potočnik
Pevko Katayo lahko zadnje čase slišite povsod, na odrih, malih zaslonih, kmalu pa jo boste spet slišali v kinematografih.
Oglej si celoten članek

Kataya, ki je svojo medijsko pot začela kot pevka s skupino T-Angels, je zadnje dneve močno zaposlena, saj se že lep čas ne ukvarja samo z glasbo, ampak tudi s sinhronizacijo risank. Najmlajši jo tako lahko ob jutrih prepoznajo kot čebelico Majo, pred kratkim pa je zaključila snemanje Smrkcev 2, v katerih se je že drugič prelevila v nagajivo Smrketo. Kako se je odrezala tokrat, boste lahko videli že 1. avgusta.

"Ravno smo končali snemanje in moram reči, da se je bilo čudovito vrniti v bele čeveljce ene in edine Smrkete, ki pa v tem delu ne bo več edina (smeh). V tem delu neizmerno uživam, obožujem risanke in sinhronizacijo, poleg tega pa delam s šolanimi odličnimi igralci, predvsem me je veliko usmerjal Jernej Kuntner, ki je moj najljubši," je povedala o svoji izkušnji z risankami.

Rojena za oder

V zadnjem letu se je Katayi torej veliko dogajalo, saj se je še bolj kot kdajkoli prej začela posvečati svoji solokarieri. "V zadnjem letu sem izdala svojo prvo uradno pesem Novi svet, za katero sem tudi prvič sama prispevala večino besedila. Pripravila sem veliko materiala za mojo ploščo, sestavila sem svoj band, svojo spletno stran www.kataya.si, kjer je veliko dobre glasbe, sodelujem z DJ Majem, s katerim nastopava po Sloveniji ..." nam je svoj nori urnik opisala pevka in dodala, da ima na vidiku še dodatne projekte. "Delam še nekatere druge fantastične stvari, o katerih še ne morem reči nič konkretnega. Rojena sem bila za na oder in super mi je." Pred kratkim je posnela pesem s Challetom Salletom in Erikom, vzporedno pa dela še na drugih sodelovanjih, ki so še v povojih.

Najde čas tudi za ljubezen

Čeprav je kriza udarila tudi glasbenike in koncertov ni toliko, kot jih je bilo nekoč, se Kataya ne pritožuje in je zadovoljna s količino svojih nastopov. "Veliko je porok in zabav, kjer si me osebno zaželijo, kar je samo dokaz, da imam zveste poslušalce, ki me z užitkom poslušajo."

A glede na to, da je deloholičarka, ki neizmerno uživa v svojem delu, še vedno najde čas za ljubezen. "Že nekaj časa sem v zvezi z moškim, ki me vsakič znova povzdigne na novo raven in mi daje nov pogled na življenje in situacije same. Hvaležna sem mu za vse, česar me je naučil."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    23:46 2. Julij 2013.

    a se te ni zaželu tut Polončič, da se je pol loču oz. ga je bivša fino ščrvlala...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.