Velikonočni dodatki za dom

Foto: Shutterstock dekoracija Foto: Butlers Butlers, 2,99 EUR Foto: Merkur Leseno drevo, 35 cm, Merkur; 3,49 evra Foto: 1001 dar Silikonski model, 1001 dar, 6,50 evra Foto: Vesela hiša Podstavek za jajca, 2 kosa, Vesela hiša; 8,25 evra Foto: Fridolina Zajček z ropotuljico,Fridolina; 19,90 evra
Okrasitev velikonočne mize je pika na i prazničnemu vzdušju, zanimivi dodatki pa v stanovanje prinesejo igrivost in duhovitost.
Oglej si celoten članek

Velikonočne čokoladne zajčke lahko s silikonskim modelom letos naredite sami, barvna jajčka pa namesto v košarico položite na podstavek. Zajčka z ropotuljico in šumečimi ušesi se bo razveselil vsak malček, leseno drevo pa bo v stanovanje prineslo pridih praznika in pomladi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.