Velikost dlani razkriva vašo osebnost

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Odkrijte, kaj vam velikost dlani sporoča o vaši osebnosti.
Oglej si celoten članek

Najprej preverite, ali imate majhne ali velike dlani. Iztegnite desno roko in palec leve roke položite na podlaht, čisto ob pregib pri komolcu. Sredinec iztegnite proti zapestju. Če s prstom sežete do zapestja, imate velike dlani, če ne, pa majhne.

Majhne dlani

Ljudje z majhnimi dlanmi so bolj nagnjeni k tveganjem. So zelo pustolovski in ljubijo različne avanture. Odnosi z najbližjimi so pogosto zelo dramatični. Razmišljate zelo logično, zato prepire rešujete hitro in neposredno.

Velike dlani

Ste velik perfekcionist in svojo energijo velikokrat posvečate detajlom. Velikokrat zamujate, sploh v službo. Ste zelo učinkovit delavec, na katerega lahko vsi računajo. Ste zelo občutljivi in impulzivni, zato so vaše reakje včasih preveč burne.

Tudi oblika dlani ni zanemarljiva:

Kvadrat – Ste zelo praktični in logični.. matematika vam gre dobro od rok.

Trikotnik – Svoje težave rešujete hitro. Sledite svoji intuiciji in notranjemu glasu.

Pravokotnik – Občutljivi in avanturistični.

Dolgi prsti – Zelo radovedni ljudje.

Kratki prsti – Odlične vodje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.