Verjeli, ali ne, mnogi to počnejo tudi v službi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nenavadna navada. Raziskava je pokazala, da številni tudi v času službe masturbirajo. Takšna dejavnost jih menda sprosti.
Oglej si celoten članek

39 odstotkov delavcev je priznalo, da so se samozadovoljevali v času službe; to je pokazala raziskava portala Time Out New York. V raziskavi iz leta 2012 je to proznalo 31 odstotkov moških.

Danes se k takšni sprostitvi med delovnim časom ne zatekajo le moški, pač pa tudi ženske; tako homoseksualci kot heteroseksualci priznavajo, da so se na delovnem mestu že samozadovoljili. Razlogi so različni.

"Če sem v službi slabe volje in neučinkovit mi masturbacija pomaga, da se moje razpoloženje izboljša," je povedal eden izmed moških, sodelujočih v raziskavi, medtem ko je ena ženska priznala, da enostavno začuti potrebo.

Morda res deluje neprikladno, je rezultate raziskave pospremil omenjeni portal, a samozadovoljevanje na delovnem mestu ima dejansko lahko pozitivne vplive, saj prinaša znižanje kortizola, hormona stresa. Mark Sergeant z univerze Nottingham Trent je celo menil, da bi morali imeti delavci posebne odmore za samozadovoljevanje kot motivacijsko nagrado za dobro opravljeno delo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:05 17. Januar 2017.

    Mi pa kavsamo in ne drkamo!

  • 23:38 16. Januar 2017.

    pa penzionisti?

  • 21:07 16. Januar 2017.

    Kdor ima v službi premalo dela, pa take stvari hodijo ljudem po glavi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.