Veseli se staranja

Foto: Žurnal24 Zadnja dva dela serije Skrivnostni otok bosta na ameriškem programu ABC predvaja
Igralec, ki marsikateri gledalki Skrivnostnega otoka jemlje dih, Josh Holloway komaj čaka starost in mirno življenje.
Oglej si celoten članek

Josh Holloway, ki v seriji Skrivnostni otok igra Sawyerja si brez težav samega sebe predstavlja kot sedemdesetletnega zaraščenega starca, ki pije pivo. Všeč mu je misel, da bo enkrat star in si bo lahko vzel čas za počitek, kar bo popolno nasprotje trenutno napornega življenja.

"Všeč mi je občutek udobja. V svojih mislih sem 70 let star moški, z ribiško palico v eni roki in pivom v drugi. A to ne sodi v ustvarjalni svet, ne pravim, da ugodja ne moreš najti, ko se umiriš. A ga moraš neprestano obnavljati,“ pravi Josh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.