Veselje: Vid Valič v popolnoma novi vlogi

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Oglasil se je preko družbenega omrežja in sporočil veselo novico.
Oglej si celoten članek

Preko družbenega omrežja Instagram se je oglasil priljubljeni slovenski igralec in komik Vid Valič. Za svoje številne spletne prijatelje je imel zelo zanimivo novico. Postal je vplivnež.

"Ej, folk, kaj pa to, ko sem dobil svoj prvi influencerski job? In pazi to, ni za produkt proti izpadanju las. Dvojni uspeh," se je pošalil in nadaljeval: "In če je komu od vas to smešno, meni to ni!"

"Nikoli še nisem tega delal, zdaj sem asistent gostiteljev," se je smejal Valič, ko smo ga poklicali in vprašali, kako se počuti v svoji novi vlogi. Za Žurnal24 je dejal, da je sedaj tudi on spletni vplivnež.

Seveda nas je zanimalo še nekaj drugega, Valič je že pred časom omenil, da bo postal očka, njegova srčna izbranka je imela rok poroda 31. maja, par je bil v pričakovanju deklice. A (morda že ponosni očka) o tem molči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:13 8. Junij 2022.

    Ta klunasti idiot ni vreden članka. Škoda črk.

  • 16:03 8. Junij 2022.

    Po moje nosati Videk samo malo zavaja javnost. Če ne, ne vem zakaj toliko skrivnosti okoli ene nosečnosti, ene ženske …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.