Vesna iz Biggest Loser: Trpljenje po nesreči je bilo neznosno

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Vesna Hojnik iz šova The Biggest Loser: "Rada imam življenje, takrat pa sem pomislila, da bi raje umrla, če bi morala te bolečine in vrtoglavice prestajati dalj časa.“
Oglej si celoten članek

Vesna Hojnik, prva kandidatka nove sezone šova The Biggest Loser, ki je morala pospraviti kovčke in oditi, leta 2009 ne bo nikoli pozabila.

Marca je namreč doživela hudo prometno nesrečo, v kateri je utrpela poškodbe hrbtenice in glave. "Moški nam je odvzel prednost in trčil v desno stran avta, ki ga je vozil mož, v njem pa je poleg mene sedela še mlajša hčerka. Z glavo sem prebila vetrobransko steklo, četudi sem bila pripeta z varnostnim pasom. Izgubila sem spomin, bilo je celo tako hudo, da nisem prepoznala svojih dveh hčera,“ je za Žurnal24 povedala Vesna, ki je mama dveh resničnostnih zvezdnic, Bernarde in Špele Hojnik, ki ju je širša Slovenija spoznala v šovu Kmetija.

Še skoraj hujše od izgube spomina pa so bile bolečine in vrtoglavice, ki so trajale dva meseca. "Hodila sem v Sočo in na poklicno rehabilitacijo. Stanje se je počasi začelo izboljševati čez dva meseca, spomin pa se je vračal postopoma. Včasih nisem vedela, ali se mi nekaj sanja ali sem nekaj res doživela ali se mi le dozdeva. Ko ne poznaš svojih otrok, svoje hiše, ko ne veš nič, niti imen … Bilo je hudo. Strašne so bile tudi bolečine, vrtoglavice, bruhanje, ki se ne neha … Rada imam življenje, takrat pa sem pomislila, da bi raje umrla, če bi morala te bolečine in vrtoglavice prestajati dalj časa,“ je za naš medij še povedala Vesna, ki se vožnje sicer ne boji, se pa vsakič ustraši avtomobila, ki se ji približuje z desne strani.

Hčerkama je bilo hudo

Vesna nam je še zaupala, da je bila izguba spomina zelo huda preizkušnja tudi za njeno družino. "Nobenega nisem prepoznala, sem pa čutila povezanost. Bernarda je bridko jokala, tudi Špela je to težko sprejela, a kljub temu bolje od mlajše hčerke. Bernarda ni hotela domov, dokler sem bila v bolnišnici. Spala je pri prijateljih. Rekla je: Naredi vse kar hočeš, samo reci, da se me spomniš.“ Špela pa se je po besedah mame v bolnišnici ob pogledu na poškodovane družinske člane onesvestila. Zamudila je celo na maturo, ki jo je pisala naslednji dan. "Še vedno se kdaj pa kdaj pojavi vrtoglavica, a sedaj lahko rečem, da sem dobro,“ je še dejala Vesna.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.