Vesna Janković obeležuje eno leto od žalostnega dogodka

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Lepotica žaluje javno.
Oglej si celoten članek

Podjetnica in nekdanja manekenka Vesna Janković, ki je bila poročena s sinom župana Ljubljane, Juretom Jankovićem, je pred enim letom izgubila svojega ljubljenega očeta. "V življenju ni nikoli konca. Je samo nov začetek. Svetloba, ki pravijo, da nas odpelje v drugi svet. Verjamem v večni krog ljubezni in življenja. Ati, počivaj v miru," je Vesna takrat zapisala na Facebooku.  

Včeraj je lepotica na družbenem omrežju objavila spomin na ta tragičen dan. "Ni besede, ki bi lahko opisala, kako zelo te pogrešam že leto dni,“ je zapisala ob posnetku očetove fotografije in žare.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.