Vesna Janković se je ob mladem natakarju dobro zabavala!

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Prijateljice pravijo, da je prava žureka.
Oglej si celoten članek

Podjetnica in resničnostna zvezdnica Špela Kastelic, ki smo jo spoznali v šovu Vražje dame, stranke svojega lepotnega salona dvakrat letno počasti z razkošno zabavo. Med njenimi strankami je tudi bivše snaha ljubljanskega župana Zorana Jankovića, lepotica in podjetnica Vesna Janković. Špelo bi lahko poimenovali kar kraljica zabav, saj svojim dekletom vedno organizira nepozaben žur.

Foto: Instagram Vesna Janković

Tudi tokrat so se zabavale v penthousu luksuznega hotela NEU Residences, kjer je samo za njih zasebno večerjo kuhal chef Klemen Skubic, dekleta pa so se ob inštrukcijah simpatičnega natakarja učile tudi mešanja koktajlov. Interaktivna zabava je bila velik uspeh, natakar pa med samimi dekleti prava atrakcija. Špela je za zurnal24.si še zaupala, kakšna žurerka je Vesna? "Odvisno od tega, koliko dela ima v službi naslednji dan. Če ga ima veliko, gre hitro domov, v nasprotnem primeru pa je zelo dobra žurerka, po načelu 'samo enkrat se živi'. Življenje zna zajemati s polno žlico, bi lahko rekli."

Fotografije in videe nepozabne zabave si oglejte spodaj, v Instagram galeriji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 01:48 30. December 2022.

    Bruhal bom

  • 18:29 29. December 2022.

    Ob šankih se govori, da jo je "tast" prej dregnu.. kot mož poroču....

  • 12:41 29. December 2022.

    Manjkajo se fotke, ki so nastale po jedi, ko je baje bil CFNM partyyy.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.