Vesna je bila kot otrok zlorabljena

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Včeraj je v oddaji Kmetija Vesna spregovorila o svojih težavah.
Oglej si celoten članek

Simon in Vesna v oddaji Kmetija že skorajda od samega začetka veljata za izobčenca. Glavni razlog, zakaj se Vesna z drugimi kandidati ni mogla povezati, tiči v njeni mladosti. Kot je svojim sotekmovalcem razložila, je bilo njeno otroštvo polno nasilja, prepirov in alkoholizma. Najhujša stvar pa jo je doletela pri 12 letih, ko jo je nekdo posilil.

Ostali kandidati so njeno odkritost sprejemali z mešanimi občutki. Esada je bila nad njeno izpovedjo šokirana, saj tovrstnih reči ne bi zaupala niti svoji prijateljici, Valerija je povedala, da zdaj njeno introvertirano vedenje bolje razume, Matej pa njeni zgodbi ne verjame, saj jo ima za dobro igralko.

 



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:47 28. Oktober 2011.

    A to,da nas ona in un model iz krompirjeve dežele-sosed od dr.Josepha nas gledalce posiljujeta,to pa nič ne velja al …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.