Vesna Krajnc Franc bo študentka

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Tekmovalka šova Kmetija išče lastnika Vesna Krajnc Franc bo kmalu spet gulila šolske klopi.
Oglej si celoten članek

Čeprav v šovu Kmetija išče lastnika ni zmagala, je Vesna Krajnc Franc s svojo pridnostjo in srčnostjo osvojila srca Slovencev. Mnogi so krhki Štajerki iz srca privoščili kmetijo, ki pa jo je na koncu osvojil Matej Drečnik.

Ko je iz šova izstopila, so se za Vesno, ki se je med snemanjem zaljubila, čeprav je poročena, začeli težki časi. Čustveni pritisk je bil zanjo tako velik, da se je morala zateči po psihiatrično pomoč.

Sedaj je z lepotičko spet vse v najlepšem redu. Vesna, ki na Štajerskem velja za eno najboljših pasjih frizerk, si je našla celo nov izziv - kmalu bo spet sedla za šolske klopi. Sprejeli so jo na kmetijsko šolo v Šentjurju, ki ima dolgoletno tradicijo. "Kmetijstvo grem študirat, kmetijstvo... Upravljanje podeželja in krajine! Pa izpit za traktor tudi končno bo!!“ je na Facebooku zapisala presrečna Vesna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.