Vesna: Mijino mnenje je nepomembno

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Vesna Janković za bivšo taščo Mijo še vedno ne najde grde besede.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden je brez dlake na jeziku o svojem odnosu z Vesno Janković spregovorila Mija Janković, ki je na račun bivše snahe povedala tudi kakšno pikro, Vesna pa pravi, da ima Mijo kljub vsemu še vedno neizmerno rada. "Vsake oči imajo svojega malarja. Ona je ženska, ki je zaradi svojega moža v medijih prisotna že vrsto let in mislim, da je popolnoma nepomembna oseba za  podajanje mnenja o tem, v kolikšni meri se kdo lahko pojavlja. Je pa krasna oseba, še danes jo imam izjemno rada. Imava povsem korekten odnos, je ženska na mestu, krasna babica in dobra mama," je povedala Vesna.

Lepotico, ki je bila s svojo slavno taščo nekoč skoraj neločljiva, pa smo vprašali tudi, ali jo kdaj pogreša kot prijateljico. "O tem ne razmišljam. Z Mijo se poznava že 19 let in razumljivo je, da so se zadeve v danem trenutku malo distancirale, vendar Mija je Mija in še enkrat poudarjam, da je krasna oseba. Bila je moja dobra prijateljica. V razhajanju z Juretom so se zadeve sicer postavile v neki napet odnos, a so se zdaj nekako umirile," dodaja Vesna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:46 11. Marec 2014.

    niti z bejzbolko je nebi dirau =)

  • 17:45 11. Marec 2014.

    haha naj kr posluša Mijo - ima mija za razliko od nje kaj v glavi in ne sam pogled na …

  • 11:41 11. Marec 2014.

    Kaj bi delal tej bjondi :) Res je dobra. Uglajena, seksi, lepa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.