Vesna Šošterič o tej ponudbi še razmišlja

Foto: Miro Majcen
Foto: Miro Majcen
To bi bilo super!
Oglej si celoten članek

Vesna Šošterič, ki je kot junakinja podeželja ljubezen iskala v drugi sezoni šova Ljubezen po domače, se morda vrača na TV ekrane. Za zurnal24.si je razkrila, da jo je Pop TV povabil v novo sezono resničnostnega šova Kmetija, a da mora o ponudbi še razmisliti. "Povabili so me že kot komentatorko, a se takrat ni izšlo. Treba je razmisliti in se odločiti, vseeno je to kar nekaj časa, ko bi bila odsotna na domači kmetiji," je povedala Vesna.

Vesno so si gledalci sicer najbolj zapomnili po besedi fačuzi, kot je imenovala masažno kad, in hitro je postala ljubljenka gledalcev, čeprav ljubezni v šovu žal ni našla. Vsaj ne za dolgo. Sprva je namreč izbrala Joška, kasneje pa se odločila za Miha Rebernaka, s katerim sta bila kratek čas celo v zvezi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.