Veste, kako začiniti zakon?

Foto: Kolosej Kako začiniti zakon Foto: Kolosej Kako začiniti zakon Foto: Kolosej Kako začiniti zakon Foto: Kolosej Kako začiniti zakon Foto: Kolosej Kako začiniti zakon Foto: Kolosej Kako začiniti zakon Foto: Kolosej Kako začiniti zakon Foto: Kolosej Kako začiniti zakon Foto: Kolosej Kako začiniti zakon Foto: Kolosej Kako začiniti zakon Foto: Kolosej Kako začiniti zakon Foto: Kolosej Kako začiniti zakon Foto: Kolosej Kako začiniti zakon Foto: Kolosej Kako začiniti zakon
Svojo boljšo polovico peljite na ogled komedije Kako začiniti zakon.
Oglej si celoten članek

Kay (Meryl Streep) in Arnold (Tommy Lee Jones) sta predana zakonca, a po desetletjih skupnega zakona si Kay zaželi, da bi majceno začinila zadeve in se s soprogom spet "našla".

Ko izve za slovitega specialista (Steve Carell), ki pomaga parom in deluje v mestecu Great Hope Springs, poskuša skeptičnega moža, ki prisega na ustaljeno rutino, prepričati, da se z letalom odpravita na teden zakonske terapije.

Že zgolj prepričati trmastega Arnolda, da bi šel kam na oddih, je pravi podvig – za oba pa bo velik izziv otresti se navad in zadržkov iz domače spalnice in ponovno zanetiti iskrico, ob kateri sta se sploh zaljubila.

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Celju in Mariboru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.