Veste, kdo je znani tast Vida Kavtičnika?

Foto: mediaspeed Maša Požar Kavtičnik, Bojan Požar, Barbra Drnač Foto: mediaspeed Bojan Požar, Barbra Drnač Foto: mediaspeed Barbra Drnač, Tereza Poljanič, Maša Kavtičnik Požar
Vid Kavtičnik, kapetan slovenske rokometne reprezentance, je že nekaj let v zvezi z Mašo Požar. Veste, kdo je njen oče?
Oglej si celoten članek

Vid Kavtičnik, eden najboljših slovenskih rokometašev in kapetan slovenske reprezentance, je s svojo izbranko Mašo že nekaj let v zvezi, večno zvestobo pa sta si obljubila pred dvema letoma. V času rokometne evforije smo se spomnili, da je Vidov tast znan novinar.

Njegova Maša je namreč hčerka novinarja Bojana Požarja. Maša in Vid se vsake toliko časa ustavita tudi v Sloveniji, kjer se družita s Požarjem in Barbro Drnač ter njeno hčerko Terezo Poljanič.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 13:20 3. Februar 2017.

    Tudi tebi sine :)

  • 12:22 3. Februar 2017.

    Ne sleek, da ne bi delal reklame za ISISOVE soldate!

  • 12:22 3. Februar 2017.

    sožalje tvoji pameti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.