Veterinarka s tožbo nad Mariah

Foto: Žurnal24 Nick je svoji ženi podaril tri kužke, a ne brezplačne veterinarke. (Foto: Flynet
Ker Mariah Carey ni plačala računa za veterinarske usluge, jo veterinarka toži.
Oglej si celoten članek

Pevka Mariah Carey naj bi po besedah veterinarke zavrnila plačilo za posebne veterinarske usluge njenih treh psov, ki ji jih je podaril njen mož Nick Cannon.

Uspešna veterinarka Cindy Bressler trdi, da je njeno delo stalo 30 tisoč dolarjev, a zvezdnica je poravnala le šest tisoč dolarjev. Veterinarka je še dodala, da je oktobra in decembra lani njenim psom nudila prav posebno oskrbo.

Zvezdnica sicer svoje oboževalce prek Twitterja redno obvešča o dogodivščinah svojih treh kosmatincev, pred kratkim pa je samička ChaCha skotila mladička.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.