Vettel končno pokazal svoje dekle

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški dirkač Formule 1 Sebastian Vettel je sinoči javnosti prvič pokazal svoje dolgoletno dekle Hanno Prater.
Oglej si celoten članek

Skupaj sta že več let, a Sebastian je svojo veliko ljubezen vztrajno skrival pred očmi javnosti. Sinoči pa jo je končno pokazal svetu, ko sta se skupaj udeležila gala večera v New Delhiju, kjer so v okviru dogodka FIA podelili pokale najboljšim dirkačem v pravkar končani dirkaški sezoni 2011.

A vse oči so bile uperjene le v njegovo izbranko Hanno Prater. 24-letni Sebastian pa o njuni zvezi kljub temu še vedno noče govoriti, prav tako ni znano, koliko časa je parček že v zvezi. Ve se le, da sta bila nekaj časa sošolca. Očitno mu razmerje dobro dene, saj gre Sebastianu dirkanje zadnje čase dobro od rok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:54 10. December 2011.

    Saj je Lustna, ampak Vettel se pa ne zna obnasat. Mal je se zelen. Pred njo hodi kot je znacilno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.