Victoria Beckham četrtič noseča

Foto: Žurnal24 Victoria si je pred kratkim dala odstraniti silikonske vsadke. Očitno je bila no
David in Victoria Beckham pričakujeta četrtega otroka, je potrdil njun predstavnik za stike z javnostmi. Brooklyn, Romeo in Cruz se bratca ali sestrice zelo veselijo.
Oglej si celoten članek

"David in Victoria sta z veseljem potrdila novico, da v poletnih mesecih pričakujeta četrtega otroka," je za revijo People potrdil njun predstavnik za medije.

Čeprav sta Beckhamova lani priznala, da je ob treh sinovih, 1-letnemu Brooklynu, 8- letnemu Romeu in 5-letnemu Cruzu, hiša polna, sta bila pripravljena še povečati družino.

"Če bova blagoslovljena in imela nekega dne več otrok, bo to res neverjetno, a kdo ve, morda nekega dne" je takrat dejala 36-letna Victoria in dodala, da je naporno imeti tri dečke, a da z Davidom v tem uživata. Po treh dečkih bi bila deklica prijetna sprememba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.