Victoria Beckham na berglah: Fani menijo, da zvezdnica ne govori resnice

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Kljub temu da si je morala pomagati z berglami, se Victoria Beckham ni odpovedala visokim petkam.
Oglej si celoten članek

Ljubiteljica visokih petk, modna oblikovalka Victoria Beckham, je pristala na berglah. Kot je razložila na Instagramu, je morala k zdravniku zaradi počene kosti v levi nogi. Mavec so ji že odstranili in očitno se je kost odlično zacelila, saj so Victorio konec tedna že ujeli v čevljih z vrtoglavo peto.

Foto: Profimedia victoria beckham

Le kaj bi na to rekel njen zdravnik?

Foto: Profimedia victoria beckham

Sicer pa nekateri njeni oboževalci namigujejo, da počena kost ni bila razlog za mavec. Špekulirajo, da je šla Vicky pod nož zaradi izkrivljenega nožnega palca (hallux valgus). Do te deformacije zelo pogostokrat pride ravno zaradi napačne obutve, kot so čevlji s previsoko petko.

Foto: Profimedia victoria beckham

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:29 6. Marec 2018.

    Fani so pri nas oboževalci. Sicer pa je to žensko ime, ki je skrajšano od Štefanija.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.