Victoria Beckham: S takim tatujem se ji je poklonil sin, ga bo vesela?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Od tega vzdevka se je distancirala.
Oglej si celoten članek

Najmlajši sin zakoncev Beckham, Cruz Beckham, se je s tetovažo poklonil svoji mami. Njegovo roko sedaj krasi beseda "Posh" (fino, nobel, gosposki, op. avt.). Gre za vzdevek, ki ga je Victoria nosila, ko je bila še del dekliške skupine The Spice Girls.

Zelo bi nas zanimalo, kako je to gesto pokomentirala zvezdnica, ki si je po pevski karieri ime ustvarila tudi v svetu mode. Victoria je namreč pred kratkim dejala, da se od tega vzdevka distancira.

Vzdevke so imele tudi ostale članice skupine. Emma Bunton je bila Baby Spice, Melani C. Sporty Spice, Melanie B. Scary Spice, Gerry Halliwell pa Ginger Spice. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.